Sfaturi pentru cumpărarea și utilizarea baloanelor cu heliu

Sfaturi pentru cumpărarea și utilizarea baloanelor cu heliu

Baloanele cu heliu sunt o modalitate excelentă de a oferi oaspeților o petrecere memorabilă. Pot fi folosite pentru o varietate de ocazii, de la zile de naștere la nunți.

Baloanele cu heliu vin în multe forme și culori diferite și sunt adesea oferite la sfârșitul unei petreceri ca semn de apreciere pentru că au venit.

Dar înainte de a cumpăra baloane cu heliu, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre ele. 

  • Baloanele umflate nu trebuie depozitate în pungi sau recipiente de plastic, deoarece acest lucru le va face să explodeze. În schimb, ține-le pe podea sau pe rafturi unde pot face circulație a aerului în jurul lor.
  • Dacă ați avut baloane umflate cu heliu mai mult de trei luni, acestea vor trebui aruncate.

Cum să alegi dimensiunea perfectă a balonului

Alegerea celei mai bune dimensiuni a unui balon pentru eveniment nu este o sarcină ușoară. Este important să știți ce dimensiune de balon trebuie să cumpărați.

Baloanele mari, poate nu se potrivesc așa bine în locații prea mici și arată mai bine în aer liber sau locațiile aerisite. Baloanele simple, medii merg aproape la orice decor exterior sau interior. 

Ține cont de locul amenajarii, încât să fie spațiu suficient, să nu pară încăperea fie prea aglomerată, fie prea goală.

Joacă-te cu dimensiunile. Poți face aranjamente cu baloane umflate de diferite dimensiuni să creezi un efect plăcut vizual. Sau un buchet din baloane, de exemplu.

Ce tipuri de decorațiuni poți adăuga balonului tău?

Baloanele sunt o modalitate excelentă de a sărbători orice ocazie. De asemenea, este foarte ușor să le decorați cu doar câteva materiale colorate.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai comune tipuri de decorațiuni pe care le puteți adăuga la baloane:

  • Panglici, țesături rămase sau autocolante din țesătură, 
  • Autocolante cu fructe sau imagini cu fructe
  • Flori și frunze
  • O fâșie din părul copilului dumneavoastră pentru primul balon de naștere

Posibilitățile sunt nesfârșite!

Cea mai buna crema antirid pentru pielea ta | Top creme 2020 Te-ar putea interesa si: Cea mai buna crema antirid pentru pielea ta | Top creme 2020

Diferite tipuri de baloane - Care este cel mai bun pentru tine?

Baloanele sunt o alegere populară pentru petreceri. Sunt o modalitate ieftină de a adăuga culoare și distracție oricărui eveniment. 

Baloanele vin într-o gamă largă de dimensiuni, forme și culori. Dimensiunea și celelalte aspecte sunt importante în funcție de evenimentul pe care îl organizați – fie că este vorba de o petrecere de naștere a unui copil, un baby shower sau alte petreceri private.

Baloane multicolore simple: baloanele multicolore vin în nuanțe maro, albastru, verde, galben, roșu, etc. Acestea pot fi umflate cu heliu sau aer la diferite dimensiuni, în funcție de nevoile dvs. - de la mici 5 cm, la mari 25 cm sau jumbo la 60 cm.

Baloane gigantice/jumbo: aceste forme mari de baloane se pot folosi pentru mai multe scopuri. De exemplu baloanele mari opace, pentru aflarea sexului bebelusului, cum e noul trend. Sau mai sunt baloane mari umplute cu confetti ce oferă un decor spectaculos.

Baloane cu figurine: eroi din desene, moș crăciun, pisicuțe, cățeluși, ursuleți. Aceste baloane se pot găsi în diverse forme ce imită un animal, un obiect, sau personaje din desene.

Baloane cu cifre sau litere: poți scrie cu baloane „la multi ani” sau numele persoanei sărbătorite, sau poți folosi baloane cu cifre pentru a reprezenta vârsta, anul, sau orice altceva se potrivește evenimentului.

Ce modele alegi? Ce îți place cel mai mult, ce crezi că ți se potrivește. Dacă e o petrecere pentru copii, probabil câteva baloane cu figurine vor fi cele mai potrivite. Dacă e un eveniment mai intim, niște baloane simple în culori pasionale, sunt mai potrivite. Dacă e Revelionul, niște baloane cu cifrele noului an în care urmează să trecem ar fi perfecte, însoțite de câteva baloane simple de decor pe lângă.

Aproape orice balon se poate umfla cu heliu, cele mai rezistente în timp sunt cele din folie, plus că sunt și reutilizabile după dezumflare.


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×