Cât de profitabil este jocul de Blackjack pentru tine?

Cât de profitabil este jocul de Blackjack pentru tine?

Blackjack este un joc de cărți relativ ușor de înțeles și de jucat. Cei care l-au jucat probabil că s-au întrebat cum ar fi posibil să câștige în mod constant. Nu ați fi singurii în acest caz.

Pe măsură ce cazinourile și casele de pariuri sportive se dezvoltă în toată țara, tot mai mulți oameni se întreabă cum pot ieși învingători din experiența lor de joc. Poți pierde bani și îi poți pierde rapid dacă nu vii pregătit.

Jocurile de blackjack sunt disponibile în majoritatea cazinourilor terestre și online. Acestea au reguli și limite de pariere diferite, dar jocul de bază se joacă la fel peste tot.

Unele jocuri de cazinou se bazează 100% pe noroc cum ar fi rotiri gratuite fara depunere 2022. Nu poți face nimic pentru a schimba rezultatul. Dar unele jocuri, cum ar fi blackjack-ul, sunt concepute astfel încât să poți folosi strategia pentru a schimba avantajul casei. Odată ce ai învățat ce și cum să faci, poți schimba avantajul casei de fiecare dată când joci.

De ce se câștigă mai mult la mesele de Blackjack?

Toate jocurile de cazino, inclusiv blackjack-ul, au un avantaj matematic asupra jucătorilor. Cu toate acestea, se constată că jucătorii de blackjack câștigă mai mulți bani la mesele de blackjack decât la orice alt joc de cazino. Acest lucru are mult de-a face cu avantajul scăzut al casei de 5% pe care îl are blackjack-ul, unul dintre cele mai mici din cazinouri. De fapt, acest avantaj al casei de 5% poate fi redus și mai mult la mai puțin de 2% dacă jucătorul joacă o strategie de bază perfectă.

Acum, care este semnificația acestui avantaj al casei de 5% pentru jucători? Înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 de lei pe care pariați, cazinoul se așteaptă să câștige 5 lei. Pe termen scurt, pe parcursul unei singure sesiuni de joc, un jucător poate foarte bine să iasă în avantaj în virtutea lucrurilor numite "varianță", care este un mod de a descrie natura aleatorie a jocului.

Blackjack-ul, fiind diferit de alte jocuri de cazino, are condiții variabile în funcție de mâinile care au fost jucate anterior. La ruletă, fiecare rotire este independentă de alta, ceea ce s-a învârtit în ultima rundă nu are niciun impact asupra următoarei runde. Cu toate acestea, la blackjack, odată ce cărțile au fost scoase din pachet, acestea nu mai pot apărea din nou.

Prin urmare, un blackjack natural sau un total de două cărți de 21 plătește 3:2, ceea ce reduce avantajul casei la 0,5%. Din nou, dacă pachetul de cărți are un număr mare de cărți cu valoarea 10 și de ași în el, jucătorul poate avea în cele din urmă un avantaj matematic față de cazino.

Înțelege Blackjack în cel mai simplu mod

Blackjack este un joc ușor de înțeles și de jucat.

Joci cu un pachet standard de 52 de cărți, iar scopul este să obții un 21 sau cât mai aproape de 21. La începutul rundei se extrag două cărți și puteți lua decizia de a lua o altă carte sau de a "lovi" sau de a rămâne la totalul actual sau de a "sta".

Trebuie să știi cum funcționează jocurile de cărți pentru a fi bun la Blackjack. Îți asumi riscuri calculate pentru a câștiga împotriva dealerului. Procesul de luare a deciziilor în acest joc vă oferă un control mai mare decât în cazul altor jocuri, cum ar fi ruleta și jocurile de zaruri.

Fii inTrend cu noile modele de adidasi pentru baieti Te-ar putea interesa si: Fii inTrend cu noile modele de adidasi pentru baieti

Într-un pachet standard de cărți, puteți extrage o valoare a unei cărți între 2 și 20. 2-10 este valoarea standard a cărții, în timp ce regii, reginele și valeții au și ei valoarea 10. Un as valorează fie 1, fie 11, iar tu poți decide care dintre ele.

Din moment ce cartea de 10, regii, reginele, și valeții valorează toți 10, înseamnă că 16 cărți din cele 52 (puțin peste 30%) sunt una dintre ele. Cărțile de la 2 la 9 sunt toate de câte 4 ori fiecare (4 din 52 înseamnă aproximativ 7%), iar același lucru este valabil și pentru ași.

Așadar, ar trebui să aveți mereu în vedere că există o șansă mai mare să trageți o altă carte cu valoarea 10 decât orice altceva. Nu poți merge mai sus de un scor de 21 și nu poți trage mai mult de 21 cu primele două cărți.


Numărarea cărților și cum să o faci

Odată ce ați prins gustul jocului de Blackjack, ați putea să vă gândiți să încercați să numărați cărțile. Numărarea cărților este un mod mai complex de a juca Blackjack, dar va fi un mod foarte eficient și vă poate ajuta să câștigați bani.

Numărarea cărților înseamnă să țineți evidența cărților pe care le vedeți trase în tot pachetul de cărți. Astfel, în primele runde, veți vedea cărțile care sunt împărțite și apoi veți ști ce cărți sunt mai puțin probabile să apară în rundele ulterioare.

DE EXEMPLU

Dacă în prima rundă vedeți 4 de 7 extrași, veți ști că în restul pachetului nu veți vedea niciun 7. Așadar, dacă mâna ta este la 14 și te întrebi dacă ar trebui să dai sau nu lovitura, șansele ca tu să primești exact un 7 sunt imposibile.

O mulțime de experți în numărarea cărților recomandă folosirea unui sistem de puncte. Veți ține evidența cărților pe care le vedeți, acordându-le un punctaj de plus unu, minus unu sau neutru. Cărțile 2-6 sunt considerate cărți plus unu, în timp ce cărțile cu valoarea 10 sunt cărți minus unu. 7, 8 și 9 sunt considerate neutre.


Este Blackjack profitabil?

Utilizarea corectă a metodei de numărare a cărților și a altor trucurii, ar trebui să vă aducă un câștig excelent la masa de Blackjack. Vor exista anumite cazuri în care vei avea ghinion, dar trebuie să rămâi cu numerele și probabilitățile pentru a câștiga.

O altă modalitate de a face bani din Blackjack este de a profita de bonusurile oferite de cele mai bune site-uri de jocuri de noroc online. Site-urile de jocuri de noroc online vă vor oferi bani reali pentru a vă alătura site-ului lor și puteți profita de acest lucru.

Aceasta ar fi o modalitate foarte bună de a folosi noii tăi bani de bonus pentru a compensa orice ghinion atunci când joci Blackjack.

Blackjack este un joc care are de-a face cu multă matematică, dar poate fi făcut profitabil dacă joci corect.


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×