Ce sunt inregistrarile Akashice?

Ce sunt inregistrarile Akashice?

Inregistrarile Akashice sunt o memorie universala a existentei, asemanatoare unui Internet Cosmic, ele reprezinta un spatiu multidimensional in care sunt arhivate toate experientele sufletului, inclusiv toate cunostintele si experientele din vieti trecute, viata prezenta si potentialitatile viitoare.

Acest sistem energetic contine:

 • toate potentialitatile pe care Sufletul le poseda pentru evolutia sa in aceasta viata,
 • adevaratul sau motiv de a fi, sensul existentei,
 • invatarea lor si lectiile in asteptare si
 • raspunsurile la marile tale intrebari.

Inregistrarile pot fi, de asemenea, definite ca corpul de lumina al constiintei de sine universale sau matricea cosmica omniprezenta, inobservabila .

Care este misterul Recordurilor?

Adjectivul akashic provine de la Akasa, termen existent in vechea limba sanscrita a Indiei, care inseamna „eter”, spatiu sau energie cosmica care patrunde in intregul univers si este vehiculul subtil care transporta sunetul, lumina si informatia. , bazele constitutive. de energie si de viata.

De fapt, Inregistrarile Akashice nu sunt ceva nou. Au fost recunoscute de toate marile civilizatii.

 • In Egipt sunt cunoscute sub numele de „Tablitele lui Thoth”.
 • In Biblie ca „Cartea Vietii”,
 • In islam ca „Masa Eterna” si
 • Mayasii le numesc „Banca Psi”

Rishii, inteleptii Indiei, cunosteau deja aceasta dimensiune fundamentala ascunsa care cuprinde toate celelalte elemente: prithivi (pamantul), ap (apa), vata (aerul) si agni (focul). Acest Akasha contine toate elementele in sine si, in acelasi timp, este in afara lor fara limitari de timp si spatiu.

Ce altceva trebuie sa stii?

Interesant este ca totul, absolut totul, inclusiv tu si eu, a aparut din aceasta matrice, din acest spatiu sau fundal subtil. Mai intai este sursa divina fara forma, originea creatiei. De acolo ia nastere prima cristalinizare a spiritului, eterul, Akash-ul sau substanta primordiala, care sunt Inregistrarile. Suntem facuti din praf de stele, chiar materialul creatiei, iar Arhivele ne amintesc de asta.

De aceea, expresia suntem cu totii una , una la sursa, dar individualizate in forme, in suflet, minte si trup. Akasha este tot ce a fost si tot ce este si va fi. De acolo ne nastem in diferite realitati sufletesti pentru a avea experiente care sa faciliteze evolutia, invatarea constiintei.

In esenta, este o substanta foarte fina care scalda universul, in care sunt adunate toate gandurile, toate cuvintele emise, emotiile simtite si actiunile savarsite de oameni de-a lungul timpului. Ea formeaza o baza pentru evolutie, permitand fiintelor vii sa nu fie nevoite sa inceapa de la zero pe calea noastra evolutiva.
Care sunt cele mai norocoase si mai ghinioniste numere? Te-ar putea interesa si: Care sunt cele mai norocoase si mai ghinioniste numere?

Ea exista pentru planul individual, planetar si universal cu frecvente vibratorii diferite.

Daca am vrea sa o vizualizam, ne putem imagina o biblioteca, in care fiecare suflet uman este reprezentat de o carte. Fiecare pagina a acelei carti reprezinta o experienta energetica, fiecare capitol o viata sau o incarnare. Setul de carti formeaza o biblioteca atemporala, biblioteca umanitatii. Care face parte din Recordul Akashic planetar, acesta din urma al galacticului si in cele din urma al universalului. Inregistrarile ar putea fi vazute chiar ca constiinta sau memoria colectiva cosmica.

Si avem capacitatea de a accesa intelepciunea cosmosului, de a ne aminti maretia originii noastre divine si de a accesa informatiile de care avem nevoie pentru a ne desfasura adevaratul potential in incarnarea prezenta .

Prin conexiunea cu Sinele nostru Superior, Zeita interioara si Ghizii spirituali ne conectam cu planul Inregistrarilor Akashice pentru a vindeca Sufletul, pentru a gasi raspunsuri la cele mai profunde intrebari ale Fiintei Umane:

 • Pentru ce am venit?
 • Cum imi pot folosi darurile, talentele si dragostea mea pentru a-mi transforma viata, mediul si pentru a ajuta omenirea?...
 • Cum sa-mi trezesc si sa-mi activez facultatile spirituale?

Nu exista nicio intrebare la care sa nu se raspunda in Recordurile Akashice!

Minunea Inregistrarilor consta nu numai in a fi sursa unei cantitati imense de informatii, ci si in potentialul lor de a ne vindeca, de a ne activa Maestria Personala si ADN-ul, cu alte cuvinte, de a trai viata pe care suntem chemati sa o traim. !

Importanta de a fi un canal de lumina

Dupa cum a raportat johannesuske, aceasta intrebare este foarte importanta si are nevoie de un raspuns urgent. Daca nu va permiteti sa va imbunatatiti propria conexiune divina sau nu aveti clar prioritatile si virtutile Sufletului, dezorientarea, frustrarea sau nemultumirea personala creste, este posibil sa simtiti un gol in interior.

In mod intuitiv stiai deja ca toate raspunsurile sunt in tine . Observi o certitudine ca ai venit pentru ceva important , stii ca ai mult de contribuit la lume si esti capabil sa te conectezi direct cu planurile constiintei divine , ca nu ai nevoie de intermediari. Acum este necesar doar sa activati legatura cu Intelepciunea Fiintei, cunoasterea Inregistrarilor Akashice si binecuvantarile Fiintelor Luminii.


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×