Decorarea unui brad artificial de Craciun: cele mai bune sfaturi si idei

brad artificial decorat

Daca doriti sa va decorati bradul artificial de Craciun, puteti alege dintre nenumarate idei de decor. Dar cand decorati copacul si cum devine un ochi special in camera de zi? Puteti afla aici.

Decorarea unui pom de Craciun: sfaturile noastre pe scurt

In mod traditional, pomul de Craciun din Romania este decorat pe 24 decembrie, adica in ajunul Craciunului. Incepeti cu lantul de lumini, lumanari adevarate vin pe copac la sfarsit. La decorare se aplica urmatoarele: Nu alegeti prea multe culori, ci nuante mai degraba armonioase. Seteaza accente cu diferite materiale si globuri stralucitoare. Globurile si pandantivele mari si grele coboara spre ramuri, altele mai mici in partea de sus. In acest fel, copacul isi pastreaza forma tipica de brad. Ghirlandele si arcurile sunt drapate la sfarsit.

Cand decorati bradul?

De indata ce primii brazi sunt de vanzare: atunci cand este frumos decorat, un astfel de brad creeaza un sentiment de siguranta si o atmosfera confortabila in camera de zi. Dar cand este momentul potrivit pentru a decora bradul? In America, de exemplu, nu este neobisnuit sa incepeti decorarea copacilor chiar dupa Ziua Recunostintei sau la inceputul Adventului. Romania este una dintre tarile in care - conform traditiei - pomul de Craciun nu este impodobit pana pe 24 decembrie, adica in ajunul Craciunului.

Cum decorezi un brad artificial de Craciun? Cele mai bune sfaturi

Inainte de a incepe decorarea, ar trebui sa configurati pomul de Craciun si sa-i acordati aproximativ o zi pentru a se acomoda la locatia sa finala. Odata ce reteaua de transport este indepartata, sucursalele au timp sa se extinda din nou in mod natural. Urmatoarele se aplica decorului: fie ca este clasic in rosu si auriu si cu pandantive nostalgice, jucaus cu culori stralucitoare si motive amuzante sau foarte elegant in negru, argintiu sau alb - orice va place este permis. Stralucirea alba calda a luminilor nu ar trebui sa lipseasca probabil pe niciun copac.

Cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii Te-ar putea interesa si: Cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii

Lumina pentru momente stralucitoare

Acum exista mai multe moduri de a face stralucirea pomului de Craciun: de la lumanari adevarate la lumini cu LED-uri cu economie de energie, in diferite modele, pana la lumanari fara fir, actionate cu baterii. Cand decorati, cel mai bine este sa incepeti cu luminile LED inainte ca si cablul sa se incurce in decorul copacului.

Folosind conectorul ca punct de plecare, infasurati cablul in jurul copacului de jos in sus, astfel incat luminile sa fie distantate uniform. Lumanarile adevarate sunt taiate pe capetele exterioare ale ramurilor - dar numai atunci cand bradul a fost decorat. Ceea ce alegeti este, desigur, o chestiune de gust, dar si o chestiune de siguranta: lumanarile de ceara de pe ramuri provoaca incendiile incaperii din nou si din nou. Daca tot nu doriti sa faceti fara lumanari adevarate, nu ar trebui sa le lasati niciodata aprinse nesupravegheate.

Decoreaza cu globuri, pandantive si betea

Odata ce luminile LED sunt la locul lor, este timpul sa decorati pomul de Craciun. Practic, obtii un efect frumos cu globuri si pandantive in diferite dimensiuni si culori armonioase. Cel mai bine este sa va ganditi in avans in ce paleta de culori doriti sa va incadrati. Poate preferati diferite nuante de roz sau diferite nuante de verde?

Puteti seta accente pe brad de Craciun de la BraziCraciun.net cu decoratiuni realizate din diferite materiale. Dar, de asemenea, cu o culoare stralucitoare, globuri stralucitoare in aur sau argint si etichete de hartie de casa.

Daca va decorati bradul de Craciun intr-un mod clasic, nu puteti gresi cu figuri nostalgice din lemn si stele de paie. Un sfat: oferiti pieselor voastre preferate locuri proeminente in care acestea sa poata fi prezentate in avantajul lor.


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×