Cum sa oferi cuiva un cadou pe care sa-l iubeasca

Cum sa oferi cuiva un cadou pe care sa-l iubeasca

Nu exista o modalitate mai buna de a arata unei persoane ca o iubesti si ca iti pasa de ea, decat trimitandu-i cadouri. Un cadou bine gandit va consolida relatia cu o persoana draga, un prieten sau orice alta persoana careia ii faceti un cadou.

Cu toate acestea, exista o arta in a oferi cadou decat pur si simplu trimiterea celui mai scump articol pe care ti-l poti permite. Cadourile ganditoare, facute manual ar putea fi mai semnificative decat cele aleatorii si scumpe.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a alege cadoul potrivit pentru o persoana draga.

Un cadou este o alegere, nu o cerinta

Nu te simti presat sa faci cadou oamenilor doar pentru ca este sarbatorile sau o zi speciala. Cadou inseamna cimentarea relatiei pe care o ai cu o persoana. S-ar putea sa cunosti o persoana, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa-i faci cadou in timpul sarbatorilor sau cu o ocazie speciala.

De exemplu, daca cunosti membrii echipei locale de softball, nu esti obligat sa-i faci cadou pe fiecare dintre ei. Intr-un astfel de caz, trimiterea unei simple felicitari sincere de vacanta pentru intreaga echipa ar servi aceluiasi scop ca un cadou.

Inainte de a cheltui bani pentru un cadou, gandeste-te la relatia pe care o ai cu persoana pe care vrei sa-i faci cadou. Persoana este o ruda, un prieten sau un coleg de munca si esti aproape de ea?

Doar cunoasterea cuiva nu este un motiv suficient de bun pentru a-i cumpara un cadou.

Ganditi-va la destinatar

Una dintre greselile comune pe care majoritatea oamenilor le fac atunci cand fac cadouri este trimiterea de articole pe care considera ca ar trebui sa le aiba destinatarul. Alegerea unui cadou pentru cineva in functie de nevoile tale sau de ceea ce ai prefera nu este calea potrivita. In schimb, gandeste-te la destinatar pentru a afla ce fel de cadou ar fi cel mai bine pentru el sau ea.

De exemplu, daca colegii tai de munca iubesc sa citeasca romane, le poti oferi un abonament la un club de schimb de carti. In acest caz, sa le oferi colegilor tai un abonament Netflix doar pentru ca simti ca au nevoie sa se relaxeze si sa se bucure de filme ca tine, nu ar fi atent.

Cei dragi va pot oferi semne revelatoare ale tipului de cadouri care ar fi cel mai bine pentru ei. Pur si simplu ganditi-va la ceea ce le place sa faca sau luati in considerare despre ce au discutat recent. De exemplu, daca copiii tai si-au dorit sa mearga in camping, le poti oferi un sac de dormit sau un cort.

Cele mai bune cadouri de oferit sunt cele care sa completeze stilul de viata al destinatarilor sau sa-i ajute sa-si atinga obiectivele.

7 idei de cadouri pentru sora ta cu care nu vei da gres Te-ar putea interesa si: 7 idei de cadouri pentru sora ta cu care nu vei da gres

Nu este o competitie de cadouri

Cadourile nu ar trebui sa fie un concurs de ochi. Nu ar trebui sa faci cadou unei persoane pur si simplu pentru ca ti-a trimis un cadou. In aceeasi nota, nu ar trebui sa incercati sa obtineti un cadou care este similar ca forma sau valoare cu cel pe care l-ati primit.

Cadou inseamna aprecierea unei persoane. Acest lucru nu inseamna ca alegeti cel mai scump cadou pe care vi-l puteti permite. Uneori, un cadou realizat manual ar insemna mult mai mult pentru o persoana decat un cadou scump care nu se aliniaza cu valorile sale.

De exemplu, imaginati-va ca cumparati unui prieten vegetarian o jacheta de blana de 200 USD! In timp ce cadoul poate fi la moda si scump, faptul ca persoana este impotriva uciderii animalelor pentru produsele lor ar face prezentul inutil si neconsiderat.

Nu te simti presat sa oferi un cadou pe care nu ti-l poti permite pur si simplu pentru ca ti s-a oferit unul scump.

Faceti usor schimbul de cadouri

Uneori, s-ar putea sa aveti un cadou grozav, dar s-ar putea sa nu se potriveasca perfect cu ceea ce are nevoie persoana iubita. De exemplu, puteti cumpara un pulover care este putin prea mare pentru persoana iubita. Sa stea persoana cu puloverul, chiar daca nu i se potriveste, doar pentru ca l-ai cumparat?

Cele mai bune cadouri de cumparat sunt cele de care persoana pe care o oferiti poate incepe sa le foloseasca sau sa le bucure imediat. Daca ati cumparat un cadou dintr-un magazin, faceti mai usor pentru persoana iubita sa-l returneze pentru schimb.

Pentru a face acest lucru, pur si simplu includeti chitanta cadou in pachet. Doar asigurati-va ca magazinul de unde ati cumparat cadoul permite schimburi.

Alege cadoul potrivit pentru persoana iubita

Indiferent de motivul pentru care ai cumparat un cadou, fii atent cu ceea ce oferi. Cele mai bune cadouri de oferit sunt cele care ar consolida legatura de prietenie dintre tine si persoana pe care o oferi.

Inainte de a alege un cadou, gandeste-te la persoana pe care i-ai face cadou. Ce ii place persoanei? Ar adauga cadoul valoare vietii sale?

In cele din urma, amintiti-va ca cele mai bune cadouri sunt cele care fac o persoana sa stie si sa simta ca iti pasa de ea. 


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×