Alternative pentru Verighete: Ce alternative ai daca vrei sa porti altceva?

Alternative pentru Verighete: Ce alternative ai daca vrei sa porti altceva?

Verighetele sunt simboluri clasice ale iubirii și căsătoriei, dar ce faci atunci când vrei să ieși din tipare și să alegi ceva diferit? Există numeroase alternative pentru verighete, iar acest articol îți va prezenta opțiuni inedite pentru a simboliza uniunea voastră.

Tatuaje cu Model de Verighetă sau Simboluri Comune


Dacă sunteți gata să renunțați la verighetele tradiționale în favoarea tatuajelor, există o gamă variată de modele disponibile. De la tatuaje cu designuri tribale sau florale la opțiuni colorate, puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Tatuajele cu note muzicale sau data nunții scrise în cifre romane sunt și ele alegeri populare. Simbolul infinitului a devenit o opțiune tot mai apreciată pe degetele celor care optează pentru alternative pentru verighete.

Important de menționat este că tatuajele voastre nu trebuie să fie identice. Ele trebuie să reprezinte dragostea voastră sau să vă aducă aminte de persoana iubită.

Puteți, de exemplu, să tatuați inițiala partenerului sau un mic detaliu care vă amintește de el. Locurile în care vă puteți tatua sunt variate, inclusiv încheietura mâinii sau degetul mic.

Verighete Nonconformiste sau Handmade

Pentru cei care doresc să poarte ceva diferit pe deget, există bijuterii nonconformiste sau handmade. Artiștii bijutieri creează astfel de verighete din materiale mai puțin obișnuite sau cu modele unice.

Există verighete din fibră de carbon, lemn de diverse categorii, silicon dur care poate fi gravat, sau chiar sfoară și piele. Înainte de a alege un material, asigurați-vă că este rezistent pentru a rezista în timp.

Dacă optați pentru un material mai puțin durabil, este întotdeauna o idee bună să aveți o rezervă pentru a putea înlocui verighetele în caz de deteriorare.

Descoperă tendințele pentru rochiile de vară ce te vor face să te simți încrezătoare în orice situație Te-ar putea interesa si: Descoperă tendințele pentru rochiile de vară ce te vor face să te simți încrezătoare în orice situație

O altă opțiune interesantă este reprezentată de verighetele realizate din bijuterii vintage sau din familie. Dacă aveți bijuterii moștenite pe care doriți să le transformați în verighete, un bijutier priceput poate face acest lucru pentru voi.

Modele de Gravuri Inedite

Pentru cei care preferă verighetele clasice din metale prețioase, există acum opțiuni de gravuri mai neobișnuite.

Gravarea amprentei partenerului pe interiorul sau chiar pe exteriorul inelului de căsătorie este o alegere tot mai populară. De asemenea, puteți alege să gravați o constelație sau poziția stelelor într-un moment special pentru voi.

Lănțișoare cu Inel de Nuntă sau Simboluri Gravate

Dacă sunteți deschiși să purtați ceva la gât, lănțișoarele cu inel de nuntă sau simboluri gravate pot fi o opțiune. Asigurați-vă că viitorul soț este confortabil cu această alegere, deoarece nu toți bărbații poartă accesorii la gât.

Lănțișoarele pot avea un inel tip verighetă ca pandantiv sau alte simboluri gravate. Alegerea lanțului și a inelului trebuie făcută în funcție de preferințe și de confortul vostru.

Concluzie

Indiferent de alegerea voastră, este important să optați pentru o alternativă care să vă reprezinte în totalitate. Nu vă fie frică să ieșiți din tipare, deoarece verighetele reprezintă strict ceea ce vă unește, iar fiecare poveste de dragoste este unică. Alegeți cu inima și gândiți-vă la semnificația profundă pe care o are pentru voi acest simbol al iubirii.

Știați că?

Obiceiul de a purta verighete își are originile în Egiptul Antic, unde cuplurile le ofereau ca simbol al dragostei lor. Aceste inele semnalau faptul că persoana și-a găsit sufletul pereche. Mai recent, au fost create verighete din lemn provenit de la butoaiele de whisky de stejar din Tennessee, cu un design cu adevărat unic.

Acum că știți despre alternativele pentru verighete, puteți face o alegere care să vă reprezinte pe deplin și să marcheze iubirea voastră unică și specială.


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×