Află cum poţi să câștigi un salariu normal în doar câteva ore – numai la Studio20

Află cum poţi să câștigi un salariu normal în doar câteva ore – numai la Studio20

Ţi se pare că toate se scumpesc din ce în ce mai mult, iar un salariu de junior sau entry level nu îți poate garanta un viitor confortabil, cel mult pe termen scurt. Soluția ar fi să îți găsești un job care să te plătească în mod satisfăcător, chiar și dacă nu ai prea multă experiență pe piața muncii. Studio20 îți propune jobul perfect, care vine la pachet cu câștiguri incredibile încă din prima lună! Află în continuare cum poți câștiga suma echivalentă salariului minim pe economie în doar câteva ore!

De peste 20 de ani, Studio20 se dezvoltă și, în același timp, dezvoltă și domeniul videochat-ului, atât pe plan local, cât și pe plan internațional. Cu numeroase sedii în România 6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara) și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA), este de departe unul din cele mai cunoscute studio-uri de videochat din lume. Meritele și performanța în domeniu îi sunt recunoscute și de numeroasele premii câștigate la festivaluri internaționale – printre acestea se numără „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT și „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.


Așa cum am menționat deja, videochat-ul este un domeniu în continuă dezvoltare. Fiind reglementat în România încă din 2003, un job ca model de videochat este perfect legal, atâta vreme cât și firma întrunește toate condițiile pentru a-și desfășura activitatea în mod legal, indiferent de domeniu. Desigur, acest lucru se aplică și în cazul Studio20, unde fiecare angajat lucrează pe baza unui contract de muncă – inclusiv modelele de videochat. Însă dacă până aici vorbim de caracteristicile obișnuite ale oricărei companii, să ne axăm un pic și pe aspectele care o evidențiază și care fac din jobul de model de videochat un job de vis – câștigurile lunare!

Înainte de a intra în detalii, trebuie menționat faptul că la Studio20 se pune accentul pe sprijinul fiecărui model în vederea dezvoltării pe plan profesional – indiferent de nivelul de experiență. Acest lucru este 100% adevărat: nu ai nevoie de experiență pentru a-ți începe cariera ca model de videochat în cadrul Studio20. Desigur, dacă este prezentă, experiența în domeniu poate reprezenta un avantaj, însă nu este un criteriu obligatoriu. În acest sens, Studio20 asigură, în prima lună, o perioadă de training pentru ca modelul nou angajat să se familiarizeze cu tot ce trebuie, de la trucuri din domeniu la utilizarea site-urilor și a aparatelor tehnice. De asemenea, va beneficia și de o primă ședință foto la care vor participa și consilierii de imagine; aceștia vor contribui cu sfaturi utile în vederea îmbunătățirii look-ului general (axându-se pe ținute, coafură și machiaj), dar și al comportamentului în fața camerei (limbaj, gesturi, mimică).

Ești pasionată de make-up? Află cât de profitabilă este această meserie Te-ar putea interesa si: Ești pasionată de make-up? Află cât de profitabilă este această meserie


Acum să trecem la partea cea mai plăcută – câștigul lunar. Chiar și în cazul modelelor fără experiență, acesta va fi mai mult decât satisfăcător. În primul rând, Studio20 asigură venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare. La acesta se adaugă comisionul de bază de 50%, care se va aplica, desigur, încă din prima zi de lucru. Iar în timp, se vor adăuga diverse alte bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar.

Mai mult, Studio20 consideră relația angajator-angajat extrem de importantă, iar compania apreciază fidelitatea fiecărui model în parte. Astfel, modelele de videochat vor fi recompensate cu un bonus suplimentar de fidelitate după primele 12 luni de activitate, calculat în funcție de veniturile obținute. Ulterior, se vor adăuga alte bonusuri suplimentare pentru colaborarea pe termen lung, fapt ce va duce la o creștere semnificativă a câștigului lunar total.

Poate nu vei ajunge din prima lună la un câștig fabulos, însă acest lucru nu trebuie să te descurajeze – tot va fi cu mult peste medie. În plus, totul va depinde și de performanța și progresul tău ca model în cadrul Studio20. Vei vedea că în câteva luni vei realiza câștiguri excelente după doar câteva ore de lucru – mai mult decât alte persoane câștigă într-o lună!

Dacă nu ești convinsă încă, Studio20 te invită oricând la o discuție deschisă despre viitorul tău – mai exact, despre viitoarea carieră de succes ca model de videochat! Află aici mai multe despre angajarea în cadrul Studio20!


Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:
×